Jídelní lístek
6.2. - 10.2. | MENU |
DEN | |
PONDĚLÍ |
Polévka z řapíkatého celeru krémová - obs. 1 pše., 7, 9, čevabčiči s hořčicí a cibulkou, brambor - obs.1pše., 3,7,10, zeleninový salát, čaj se sirupem. |
ÚTERÝ |
Polévka zeleninová s kuskusem - obs. 1 pšen., 7, 9, vepřová pečeně, bramborové noky, špenát - obs. 1pšen.,3, ovocný nápoj / čaj. |
STŘEDA |
Polévka drůbeží s fritátovými nudlemi - obs. 1 pšen., 3, 7, 9, kuře na paprice, těstoviny - obs. 1 pšen., 3, 7, ovoce, citronový čaj. |
ČTVRTEK |
Polévka hrachová - obsahuje 9, obalované sýrové výseče, brambor - obs. 1 pšen., 3, 7, jogurtová omáčka - obs. 7, ovocný čaj. |
PÁTEK |
Polévka s petrželovým kapáním - obs. 1 pšen., 3, 7, 9, hovězí tokáň, jasmínová rýže - obs. 1 pšen., ovoce, šípkový čaj. |
Jídelní lístek vypracován 2.2.2023 vedoucí jídelny H. Vrbovou.
Strava je určena k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.
Čísly v závorkách jsou označeny alergeny - viz níže:,